Sponsorer

Vid alla våra tävlingsdagar under året har vi arrangemang tillsammans med företag eller andra aktörer runt Bollnäs. Som samarbetspartner till oss får Du och Ditt företag chansen att profilera Er inom hela vår anläggning efter önskemål. Att bjuda in Dina kunder till en informations och aktivitetsdag på travet som avslutas med en god middag på vår populära restaurang samtidigt som ni njuter av travsporten och spelet är bara en av de möjligheter vi erbjuder.
Du har flera valmöjligheter. T.ex. loppsponsor till ett lopp under tävlingsdagen, sponsor till en hel tävlingsdag eller varför inte som loppsponsor till ett av ramloppen under V75-dagen. Välkommen att ringa mig så får Du mer information och hjälp att ordna ett spännande evenemang för just Ditt företag. Tveka inte att ringa, ju tidigare Du bestämmer Dig för att vara med så är möjligheterna större att det finns plats den dag som passar Dig och Ditt företag bäst.

Med förhoppning om ett framtida gott samarbete!
Marknadsansvarig
Ulf Wahlgren
0278-272 41, 073-025 20 79
ulf.wahlgren@bollnas.travsport.se​

En reklamplats vid vår anläggning ger bra profilering!

Du kan välja en plats på den bortre långsidan utefter tävlingsbanan, i kurvan efter mållinjen, på upploppet, i anslutning till stallbacken eller i vår publikhall. Det finns även möjlighet att finnas med i vår intern-TV-anläggning eller i vårt banprogram.
Det är även andra aktörer som hyr vår anläggning för arrangemang så som drive-in bingo, mässor, motorevent, utställningar med mer, så målgruppen är stor.

​Marknadsansvarig
Ulf Wahlgren
0278-272 41, 073-025 20 79
ulf.wahlgren@bollnas.travsport.se

Annonspriser i travprogrammeT

132 x 193 mm (Helsida) 2 200 kr
132 x 96,5 mm (Halvsida) 1 320 kr
132 x 48,2 mm 770 kr
132 x 40 mm 660 kr
132 x 20 mm 550 kr
Även möjlighet till LED-reklam på nya oddsindikatorn. Kontakta oss för pris.
Moms och reklamskatt tillkommer. Dubbla priset på V75-dagen.

Evenemang

Vi hjälper Dig gärna med att skapa ett intressant och spännande evenemang för Dina kunder eller anställda

Evenemang kan göras i anslutning till någon av våra tävlingsdagar och som avslutas med att hela gänget följer tävlingarna på plats. Här finns många alternativ. Är ni ett gäng tjejer kan ni komma på en av våra populära tjejkvällar eller varför inte ta familjen med på en nybörjarkväll så får ni alla lära er tjusningen med travsporten. Under tävlingsdag finns det också möjlighet att få köra häst i tandemvagn. Välkommen att ringa mig så berättar jag mer!
Vi kan även skapa intressanta trivsel- och aktivitetskvällar för Dig och Dina kunder/anställda icke tävlingsdag. Här finns bl.a. möjlighet att få känna på hur det är att köra häst. Gör en aktivitetsdag/kväll hos oss.

​Marknadsansvarig
Ulf Wahlgren
ulf.wahlgren@bollnas.travsport.se
0278-272 41, 073-025 20 79

Travskolan ordnar barnkalaset!

Nu kan du ha ditt kalas i stallet med våra ponnyhästar. Du och dina gäster får mysa med ponnyhästarna i stallet och åka en tur med vagn. Fika i klubbstugan eller ute om vädret tillåter.
Du får tre timmar här hos oss för 150kr/barn. Ni kan vara 5-15 st.
Välkommen att ringa och boka tid och datum med oss.
Karin, 070-308 79 02