ÖSTERSUND 1 MARS

Stefan Arvidsson och Lyckans Star fick chansen från tredje inner vid ingången till upploppet och spurtade odriven till en lätt seger på 1.16,4/2 160 meter.


GÄVLE 5 MARS

Mikael Cedergren och Huttha vann ett breddlopp efter ledning från start till mål. Segertiden blev 1.16,8a/2 140 meter.


SOLVALLA13 MARS

Stefan Arvidsson-tränade Ediego svarade för en rejäl insats när han tillsammans med Örjan Kihlström segrade på 17,8a/2 640 meter. Från fjärde ytter blev det en hel del jobb på vägen och efter attack vid ingången till sista kurvan kopplades greppet 200 kvar och han höll sedan fö en efter galopp återkommande storfavorit i form av Viking Brodde.


ROMME 17 MARS

Daniel Selin-tränade Highway Patrolman vann ett montélopp i smått överlägsen stil tillsammans med Anna Erixon. Segertiden blev 1.17,1/2 140 meter.


BERGSÅKER 20 MARS

Magnus Träff hade två favoriter inom veckans V86-omgång och inledde med en andraplats för Queer Fish.

– ”Firren” blev lite överambitiös under mellan varvet, förklarade Magnus sedan hästen blivit nerspeedad av andrahandsfavoriten Michelangelo Ås.

Twinkle Kronos tog därefter sin andra raka seger sedan han tidigt blivit släppt till ledningen tillsammans med Ulf Eriksson.

– Jag kände att jag inte kunde ta ledningen direkt, men såg att det skulle lösa sig, förklarade Ulf, som sedan hade allt under kontroll. Segertiden blev nya rekordet 1.12,5a/1 640 meter.

– Det kändes väldigt behagligt och det är fin gång i hästen, fortsatte han.

Tränaren Magnus Träff instämde.

– Nej, det känns som lite plåster på såren, menade han och syftade på Queer Fish.

– Twinkle Kronos har lite problem med fräschören, men nu startar vi med lite längre intervall och då hoppas vi att han skall hålla ihop, fortsatte Träff.


GÄVLE 21 MARS

Lukas Svedin vann ett B-tränarlopp med Hans Svedin-tränade Winnie The Pooh. Segertiden blev 1.18,6a/2 640 meter.


BOLLNÄS 22 MARS

Öyvind Wagnild är fortfarande obesegrad bakom hästar tränade av Peter Eriksson. På fredagskvällen vann han med Castor Brick och tog därmed fjärde segern av fyra möjliga.

– Det är inga problem att köra åt Peter, det är alltid iordningställt, menade Öyvind.


ÖSTERSUND 27 MARS

I ett V5-lopp vid Östersundstravets lunchtävlingar på onsdagen gick Åsrud Teddy starkt i spåren sista halvvarvet för Torsten Blomqvist.

– Det är en riktigt fin häst som inte fungerade i travet när jag fick honom, men det blir bättre och bättre, sade Torsten efter hästens första seger.

Peter Eriksson vann sedan med Anneli Ahlströms Järvsömalla som fick ett rygglopp sista varvet och gick undan till en lätt seger på förhållandevis goda 1.31,8/1 660 meter.

– Jag trodde jättemycket på den här så jag jag tyckte det var lite högt, menade Peter om vinnaroddset på dryga 23 gånger.

– Jag körde som en gud och det löste sig bra och hästen vann väldigt lätt, tillade Peter uppenbart nöjd med både sin och hästens prestation.


SOLVALLA 30 MARS

Ulf Eriksson tog en ny snygg seger med Stefan Melander-tränade Milligan´s School när han vann C.T.H. Erikssons Memorial, tillika den första deltävlingen ingående i Olympiatravet, vid tävlingarna på Solvalla under lördagen. Segertiden blev 1.11,6a/2 140 meter och förstapriset var 400 000 kronor.