H.K.H. Prinsessan Madeleines Pokal

H.K.H. Prinsessan Madeleines Pokal

Familjekväll & Trav på Elitnivå parallelt! 29 maj

Vi öppnar upp för möjlighet att ALLA ska kunna delta i aktiviteter på Trivselbanan som är i framkant!  

Vi kan utlova en kväll full med aktiviteter, det är bara välja vart du vill vara eller så är ni överallt på vårt publikområde!  

Prinsessan Madeleines Pokal 
- Trav på Elitnivå går parallellt med familjeaktiviteterna. V86 kväll mitt i veckan och fina priser i Prinsessan Madeleines och Hambostintans lopp.

Vi inviger
kvällen med flaggparad för alla barn (och föräldrar som vill hänga på) mitt ute på travbanan, med start i upploppskurvan och så går vårt kortege några hundra meter upp mot mållinjen. Har du inte varit mitt ute i en 22 meter bred travbana ska du passa på nu.
I vår fronten på paraden kommer våra ponnys från travskolan som ni sedan får träffa på aktivitetsområdet efter flaggparaden.
Det här är en kväll ni bara inte kan missa! På området finner du flera olika aktivteter som Bakluckeloppis inne på parkeringen. I paddocken har vi en eget utformat "Paddock program" där ni kan välja vad ni vill se under kvällen. Här blandas allt från militäruppvisning med hundar, sportryttarnas hästhoppning, travskolans ponnys och mer under planering pågår.

Grönområdets program hittar vi Föreningsalliansen olika aktiviteter, travskolans ansiktsmålning och hoppborg för de yngsta.  Kanske stöter ni på Kaninen som delar ut lite godis under ett godisregn.

Bakluckeloppis 
inne på områdets parkering och Gunnarssons marknadsstånd är på plats. 
Vill du sälja på bakluckeloppisen släpper vi strax anmälan här under april.


Trav med Eliten under kvällen sker parallellt med familjekvällen så vill ni se travet är det bara ta er mot travbanan och beskåda.
​​​​​​​
H.K.H Prinsessan Madeleines Pokal – för bevarande av den svenska kallblodsrasen är det näst största loppet för fyraåringar och är det enda kallblodsloppet i Sverige med kunglig prägel sedan 1996. Bland segrarna kan nämnas Järvsöfaks, Tekno Odin och Lannem Silje, där de två sistnämnda satte världsrekord vid segrarna.
Menhammar Stuteri står värd för loppet.

Hälsingehambon – Hambostintan ett traditionsenligt lopp på Bollnästravet, det största årligt återkommande lopp för kallblodsston. Här står Hudik Stallion värd för loppet.
Entren öppnar kl. 16.30
Första start lopp 1 kl. 18.15
Mer information närmare arrangemanget.


Ca. Hålltider
Familjekväll-publikområde:

16.30 Entré och aktivitetsfältet öppnar och bakluckeloppis
17.00 Restaurang och sommarverandan öppnar
17.20 Samling vid sommarverandan inför flaggparad (flaggor delas ut på plats)
17.30 Vi tar oss ut på travbanan för vår flaggparad på upploppet.


Vill ni äta på området
Travrestaurangen by Kitchen öppet för buffé mellan kl. 17.00-20.30.
Boka bord här  och välj din plats 

Sommarverandan öppnar upp för säsongen och här finns Hamburgare och dryck. Ingen bordsbokning behövs!

Det är fri entre och fri drive-in samt fritt på alla aktivteter, kom ihåg att ladda ner gratis biljett för scanning vid entren. Vi räknar all publik med mera genom scanning därav behöver du enfribiljett som du laddar ner här...


Varmt Välkomna!

​​​​​​​Foto kungahuset.se: Birgitte Grenfeldt